2009-02-23

Status: Studying (22 februari 2009)Nu har vi suttit i Alex "kök" (hon har ett enda stort rum) och studerat i fem timmar. Det har gått framåt, men motivationen har inte alltid varit till vår fördel. Alexandra har bjussat på Rotfruktssoppa (0 points), kaffe och té. Minna gjorde torra och äckliga chokladbollar, men jag åt tio i alla fall.
Vi pausade med att se Youtube-klipp på Tsunamin i Thailand. Det är ruskigt hemskt.

Jag hade en telefondejt med herr C i morse, och vi ska försöka höra av oss oftare har vi bestämt.

Mamma har hämtat skinnjackan och i veckan får vi paket från H&M. Jag och Emme har ett krig med klädkedjan. De har skickat två av våra paket till Åkersberga, som mamma Evon inte kunde hämta ut. De dirigerade om dem manuellt, och sen har ingenting hänt. H&M-kvinnan hjälpte oss att avboka paketen och bokade nya, som nu då förhoppningsvis hamnar på Tio till Tolv i veckan. PUH! Tur att det bara är bikinis, shorts, linnen och skor.
Nu har temperaturen i Piteå höjts dramatiskt. Dagen till ära har Gud gett oss endast -3 grader. Igår var det -23. Världen är allt bra märklig.

Det finns två torra och äckliga chokladbollar kvar på tallriken. Någon som vill ha?Igår hade vi tjejer sommartema. Såhär såg jag ut:


Läs om resten på Emmes blogg, det är oslagbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar