2009-03-10

Internet

Jag är glad, men samtidigt lite småirriterad. På Bredbandsbolaget.
Förra lördagen (9 dagar sedan) beställde jag ett abonnemang från Bredbandsbolaget. Den supertrevliga försäljaren som jag pratade med sa att inloggningsuppgifterna skulle skickas INOM en vecka. Igår hade jag fem minuter över under dagen och passade på att ringa till Bredbandsbolaget för att lite snällt fråga vart mina förbannade inloggningsuppgifter hade tagit vägen.

- Tryck 1 om du redan är kund hos Bredbandsbolaget.
- (Jo, men det borde jag vara.. Tryckte 1.)
- Knappa in ditt personnummer. Avsluta med #.
- (Jag knappade in mitt personnummer. Avslutade med #.)
- Ett fel uppstod. Ditt personnummer är inte registrerat hos oss.

Vad då inte registrerat?!

Jag ringde precis till Bredbandsbolaget. Tryckte knappvalet för ny kund. Pratade mig fram till leverantörsavdelningen. De tyckte att det verkade konstigt att jag inte fått inloggningsuppgifterna än, men gav mig en tillfällig kod att använda så länge.
GER NI MIG EN TILLFÄLLIG KOD NU??!! Varför görs inte det med en gång, så att man kan börja använda det förbannade j*vla internet på en gång??!!

Anyway, nu ligger jag i min säng, med mitt tillfälliga internet som kommer att gå ut om en vecka. Känner jag min beställningstur rätt, kommer inloggningsuppgifterna aldrig komma fram. Precis som med H&M-kläderna jag och Emmelie beställde i januari. Ska nog ringa dem med det samma, när jag ändå är inne i beställningsfixet!

1 kommentar:

  1. Mamma Längvik2009-03-10 13:06

    Träääsk.... det är ett TRÄÄÄÄSK...!!
    Man får vara glad för de korta, positiva stunderna i livet när det viktigaste fungerar :-)

    SvaraRadera