2009-05-14

Sommar

Det är sommar utomhus. Jag, Fia och Minna tog en behövlig paus från Nyhetspubliceringen och satt i solen och fikade utanför Kårhuset. Sjukt varmt!
Uppdatering: Inget jobb, än så länge. PT valde en journalisttrea som allmänreporter. Han har praktiserat där i 10 veckor, så jag förstår dem. Systembolaget i Älvsbyn ska höra av sig imorgon, ICA Kvantum likaså. På måndag ska jag träffa Pite Havsbad och se om jag får jobb som bartender, det blir intressant! Det kommer nog gå bra, det här.
I övrigt har jag och Minna insett att vi har en hel del kvar på vårt B-arbete, vilket resulterade i att jag satt uppe till tolv i natt och skrev. Tog en paus på några timmar då Isa och Tina var och hälsade på. Vi såg High School Musical 1 och Grey's. Isa passade på att klippa mig lite. Min hårbotten är förstörd, då jag inte har kammat mig på flera månader. Outch!

Imorgon är det vårsittning på Kåren. Anna gav små hintar om en omvandling med konstgräs!? Det blir alldeles säkert lyckat.
Lördag morgon åker familjen Berglund, samt jag och Matte till Haparanda. IKEA-besök och lunch som Uffe bjuder på för sina inspelade pengar. Natten till söndag spenderas på hotell i Kalix och dagen därpå ska Crille klippa sig och jag ska fota.

Nu ska jag kolla min mail och fortsätta jobba en timme innan jag får lov att gå hem.

2 kommentarer:

  1. Kan hårbotten bli dålig för att man inte kammar sig? Vad händer med hårbotten? Och hur såg egentligen grottmänniskornas hårbotten ut?!

    SvaraRadera
  2. Anette "svärmor"2009-05-15 22:41

    Det är jag som bjuder inte Uffe, han vill ha sina spelpengar för sig själv...
    Syns i morgon!

    SvaraRadera