2009-08-15

Hej då Linköping!

Dagarna och sommaren går så otroligt fort! På onsdag börjar NolleP och de två sista veckorna har swischat förbi med en galen kraft.

Grekland var landet med ön Skiathos. Skiathos var ön med det vackra vädret, det varma vattnet - så fort man doppade hela sig, de goda luncherna - favorit: Saganaki, de goda middagarna med utsikt över havet/hamnen/trånga gränder, grekiska tanter som kastade förbannelser över mig, dåliga beskrivningar till stränder som resulterade i en halv dags klättring bland klippor, Mamma Mia-stolta greker och mycket mer. Men framför allt var det ön och landet med kärleken.
Ska lägga in bilderna på datorn snart, samt få Crilles bilder. Har inte riktigt funnits tid för det..

Vi landade i kallare Sverige under måndagskvällen. Tisdagen gick åt till klippning, sjukhusbesök och packning. Vi åkte till Böle (Crilles förråd), familjen Berglund/Andersson och vår lägenhet för att samla in herrns utspridda ting. Färdiglastat släp runt åtta - middag hos extrafamiljen för att ta avsked av C.

Onsdagens resa till Linköping började kvart över sex. Framme 22, packade ur släpet till tolv, somnade ett. Torsdagen bestod i återlämning av släp, IKEA-besök inklusive fyndande av en Malmbyrå som vi ska ha i nästa lägga, ICA-besök, matlagning, uppackning och Mamma Mia. Somnade skönt i den lilla 90-sängen.
Igår tog vi farväl av varandra. Tårar, kramar, kyssar. Tough.
Hämtade upp Holm i Linkan, Emme i Upplands Väsby (varför döper de stället till det?) och Annika i Uppsala. Sträckkörde med få pauser från 10-22.30. Bra jobbat!

Nu ska jag på utbildning inför nollningen och ikväll blir vi bjudna på middag på kåren. Tackar man aldrig för!

1 kommentar: