2009-09-20

Luleå, sushi och STUK

Igår åkte jag och Anipet till Luleå för att se oss om i "storstaden". Shoppade lite basickläder, sådana som man behöver ha, men som är SÅ tråkiga att köpa. Hittade även en söt liten väska i lack med en rosett på och en kjol för 20 kronor. 20 kronor! Galet! Ska sy på två knappar, så kommer den bli jättesöt! En rutig kjol att ha i midjan med ljusa våriga färger. Vem säger att man inte kan ha vårfärger såhär in på tidigare hösten?

Käkade sushi på Kojis sushi och te. Sjukt gott, och väldigt spännande atmosfär. Självaste Koji (antar att han heter så?) serverade oss och spelade gitarr på japanskt vis medan maten förbereddes. Den godaste biten var överraskande lax och brieost. Galen kombination, men otroligt gott! Ett tips för er som gör sushi hemma!

Åkte ut till Porsön och Pär och Johanna. Åt tacos, gjorde i ordning oss och lockade Anipets hår. Det tog en timme. Men det blev fint, och det är väl det som räknas?!

Resten av kvällen var mycket trevlig, träffade människor som jag har sett tidigare/aldrig träffat men ingen som jag kände väl. Det kan vara bland det bästa, att utvidga sin kompiskrets. Träffade en flickvän till en av Crilles kompisar. Hon har fått ta över Berra-smeknamnet, hon har alltid velat kallas för det, men det har inte gått på grund av min kära pojkvän som är känd i Piteå som Berra. Nu har han flyttat och vi konstaterade att det var dags för henne att ta över namnet!

Trötta åkte vi hem från Luleå i morse, till tonerna av en spyende Jodo. Det blev lite mycket för henne igår...

Så nu har man gjort Luleå och STUK med! Roligt, men måste säga att det är roligare på Kåren i Piteå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar