2009-11-15

All by my self

Nu har jag lämnat Crille på Kallax igen. Helgen rusade iväg, och vi ville hinna med så mycket mer än vad vi gjorde - trots att vi gjort mycket på bara tre dagar!
Igår var vi ute i Böle och rensade bland alla Crilles grejer. Mer än en gång fick jag fråga "men kommer du verkligen att använda den?" Vi lyckades få ihop slänggrejer i tre kartonger OCH en loppissäljpåse.
Jag ska nämligen anordna loppis den 12 december på Kvarters. Ska sälja nästan alla mina grejer, bara lite kläder och småsaker som ska med ner till Linköping. Affisch till evenemanget tillverkas just nu, av duktiga Anna Grape.

Melissa Horn igår kväll. Jag och Crille tyckte att det var vääääldigt bra, men å andra sidan har vi ett speciellt förhållande till artisten. Minna, Emme och Fia tyckte att man lika gärna kunde lyssna på henne hemma istället. Annika var på vår sida. Avslutade kvällen med film, godis och bad.

Vi provade på Voddler idag, efter att vi till slut vaknat kl 12.15 i småpanik. Såg Feast of love, som jag såg sist såg för ett år sen. Lika bra nu som då.

Avslutade med en kopp kaffe och nybakta gottigheter hos svärföräldrarna, som vi hade fredagsmiddag hos i fredags.

En otroligt mysig helg helt enkelt. Längtar till nästa gång - bara 10 dagar kvar!

1 kommentar:

  1. Mjeee, jag har också ett väldigt speciellt förhållande till hennes musik. Men hon sjöng liksom inte med den rätta känslan.

    SvaraRadera