2009-11-03

Välkommen hem Sanna!

Nu har jag åter landat i Piteå, med allt vad det innebär.
Kom hem till lägenheten vid halv två igår, och somnade inte förrän vid två. Resan gick bra, och den här helgen var den bästa på länge!
Familjen Längvik är helt underbar! Träffade vännerna över en fika och hundvakande, skrattade till farmors kvicka skämt, lyssnade på mammas berättarröst när vi tvingade henne att läsa Lillebror och Nalle för oss innan läggdags... Med mycket mer! Tänk vad man hinner med på bara ett och ett halvt dygn!
I Linköping var allt lika mysigt som vanligt. Lägenheten är DÖLÄCKER och kommer bli top notch när Crill och Säni varit i farten. Vi har till och med bastu i källaren. Och en serietidningsaffär. Det är inte många som har!
Halloween spenderades med tre uteliggare och en ko. Det var trevligt. Träffade Crilles klass i vimlet på NH, innan vi vinglade hem, tappade cykeln mitt i en diskussion och pussades.

Det har blivit mycket pussandes. Det gäller att passa på.

Har även varit på en sväng ut till Tornby (har promenerat säkert tre mil i helgen) för att spana in IKEA- och Chilligrejer som vi ska köpa. Gjorde en inköpslista, och jag kan bara meddela att de årliga julklappspengarna kommer att komma väl till hands! Tog även en promenad genom Gamla Linköping, och DIT ska jag igen - med kameran! Sjukt fint!

Nu sitter jag på skolan, har varit här sen nio. Laddar upp bilder på en hemsida som Emelie Ohlsson tipsade om, för att underlätta mitt arbete. Har grundredigerat bilder på Mira som jag tog förra veckan, till hennes hemsida. Hon är så härlig, blir alldeles glad av att titta på dem!

Ikväll är det aerobic och core på Korpen, om jag kommer härifrån i tid!

1 kommentar:

  1. Mamma Längvik2009-11-03 16:48

    Underbaring! Självklart läser jag godnattsagor för så uppmärksamma lyssnare - oavsett hur gamla dom är... hehe... Och tack för julklappstipset! Nu längtar vi till den 19/12, puss puss puss

    SvaraRadera