2009-12-13

I like to move it - move it!

I lördags hade jag loppis, och jag må säga att det lönade sig att sälja grejer, trots den lama uppslutningen till Kvarterslokalen. Tjänade runt 700 kronor på lite gamla prylar som egentligen skulle skänkas till Kupan. Dumpade tre sopsäckar med grejer på Röda Korsets butik. Mer än halva lägenheten borta - CHECK!

Sen Crille i augusti flyttade från det gemytliga, lugna och trevliga hyreshus jag bor i har atmosfären förändrats drastiskt.
Det skriks och spelas hög musik långt in på småtimmarna. Förra helgen hittade jag en halvrökt cigarettfimp i trapphuset, som doftade alldeles ljuvligt av nikotinet - säkert langat av någon myndig oansvarig person. I morse, när jag kom hem från min underbara bästa vän som jag övernattat hos, var jag nära på att trampa i en intorkad pizza som någon strategiskt hävt ur sig strax innan en av trapporna. Den stank. Och stinker fortfarande. Den person som förorsakat detta har ännu ej gett sig till känna eller torkat bort äcklet, så vi får vänta till städerskan når huset och tills dess undvika att gå på trappavsatsen - och andas.
Jag skyller på fjortis-pojken som bor två våningar under mig, men kan givetvis missta mig. Det kan ju faktiskt vara 80-åriga Sonja på första våningen som i största möjliga mån undviker att gå ut och parkerar rullatorn precis innanför ytterdörren.

Det ska bli så skönt att flytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar