2010-02-07

Vänner

Igår kom Linn på besök till Humlegatan och vi lagade pasta med räkor i curry. Sjukt trevligt och det var många skratt och minnen från Bryssel-tiden. Kändes som att jag behövde det, då min Linköpska umgängeskrets är rätt begränsad.. Det är inte lätt att hitta vänner när du inte går i skolan, utan jobbar på en arbetsplats där medelåldern är 50+ och där den närmsta personen som du skulle kunna umgås med är din redaktionschef..
Men jag har inte varit här så länge än, och visste när jag flyttade hit att det kommer ta ett tag att komma in ordentligt i Linköpingslivet. Ta tid att bygga ett nätverk. Kanske skulle jag sätta in en kontaktannons i tidningen?

Alltså, jag är inte bitter. Jag har den finaste och bästaste pojkvännen som man kan ha, bor i en sjukt mysig stad med allt man behöver, har den finaste lägenheten som jag stortrivs i... Och jag förstår att det tar tid att komma in i ett riktigt vuxenliv utan "universitetets väggar som skyddar". Ville bara säga det. Tack.

Nu ska jag sy. Good bye!

4 kommentarer:

 1. Och om inte annat så kommer jag snart och hälsar på och då kan vi ut och röja gärnet och leta kompisar till dig :D Du kommer dock aldrig hitta någon som kommer ta lika stor del av ditt liv som jag har gjort, tyvärr ;)

  SvaraRadera
 2. Vi är alltid nära dig Sanna!

  SvaraRadera
 3. mm, men hockeyrumpor är ju fina grejjer!! ;)
  så kul att träffa dig igen sannis!

  SvaraRadera
 4. Saknar dig kompis! Jag vill oxå ha kompisar. Typans att det är så svårt. Puss

  SvaraRadera