2010-05-09

Kravall och Kusinmys!

I fredags var den populära Utekravallen på universitetet. Biljetterna tog slut efter 35 minuter - ca 3000 stycken! Jag cyklade hem till Linn, facerapade henne och såg på när hon gjorde sig i ordning... Cyklade till universitetet och mötte upp Johanna och Oscar + Norrköpingsbor (folk från Elinas klass) och studentområdet intill där det var Bloc Party med dunka-dunka-musik och massvis av människor. När musiken tystnade där började ett upplopp mot Utekravallen - folk sprang som vettvillingar. Vi hamnade i mitten av kön, men min ärta till kissblåsa protesterade och vi hamnade på Kårallens toaletter. Väl i kön igen trängdes vi bland de sista och kom till slut in innanför stängslen. Tappade bort alla, såg på Kristian Anttila längst bak och började frysa. Efter nio missade samtal ringde C upp och vi träffades för att avsluta kvällen på McDonalds med Adam och Bryssel-Clas! Sjukt rolig och trevlig kväll! Älskar studentlivet här!

Igår var lördagen med stort S (Slapplördag). Dagen i ära spenderades i TV-soffan och på promenad i regnet. Elina kom och hälsade på till ett tjutigt Linköping (tågen protesterade). Kvällen fortsatte i samma anda som dagen - räkmiddag framför Jakten på Julia (heja Caroline Kuhmunen!) och The Life of David Gale. Ruskig film! Ett snabbt avslut på kvällen när Elina cyklade ikapp tåget som en tjuv i den mörka natten. Riktigt mysig kusinkväll, dumt att vi inte gör det oftare! Det ska det bli ändring på till hösten!

Nu ska jag strax lämna in min sista C-arbetesversion och fortsätta slapphelgen med SATC-avsnitt (bästa pojkvännen överraskade mig med att ladda ner alla avsnitt) och ikväll blir det nog träning. Efter en sån här helg med öl och godis behövs det lite fettförbränning!

Trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar