2010-11-08

1177:s dom

Domen från Sjukvårdsupplysningen löd: "Stick absolut inte hål på blåsan själv. Det kommer säkert att gå hål på den snart ändå. (?) Köp compedeplåster och gå inte i skor som klämmer just där."

Hm, får bli gummistövlar i minusgrader när jag traskar in till stan för att köpa compede.


Är hemma från jobbet i dag för att jag kallsvettig hävde ur mig galla i morse innan frukosten. Har ändå hunnit skriva tre artiklar och mailat in. Gött e' de' ändå. Mår lite bättre nu, på grund av magkatarrstabletten jag stoppade i mig. Konstigt om det är magkatarren som spökar igen, efter denna lugna superlånghelgen jag haft..?

Kanske kan vara allt godis vi tryckt i oss, samt vinet i lördags i kombination med kaffe latten? Som den lilla klicken smör på moset stekte jag fläskkotlett till middag i går. Inget som jag inte tålt förut, så troligen är bortförklaringen bara ett substitut för mitt stressande arbete. I morgon vill jag i alla fall gå till jobbet som vanligt!


Om man har speciella godispåsar på Coop Extra får man köpa godis för 29,90 kr kilot. Vi handlade godis för 40 kronor. Det gäller att passa på. Och godispåsen räcker längre än en helg, trots underbart godisätande sällskap.

Crille tycker att jag bara plockar choklad när vi köper godis. Jag fattar ingenting?

1 kommentar:

  1. Ett litet litet litet hål...
    PÖÖS Papps

    SvaraRadera