2011-01-16

Jag är duktig!

Oj, oj, oj. Just nu har jag fullt upp med min nya hemsida som jag ska lansera snart! Favorit-älsklings-Crille har hjälpt mig massor och jag har lärt mig massor på köpet. Så nu sitter jag i HTML och kodar. Jag. Kodar. Haa? Hur gick det till?

I alla fall. Här under är ett litet smakprov på en av sidorna man kommer kunna klicka sig fram till. I like it!

Jag får världens ego-boost av att göra min hemsida. För på den kommer det finnas citat från människor som jag har skrivit om och fotat. Och de skriver så fint om mig. Som om jag betyder någonting för dem. Det känns fint. Och mänskligt.

Det är nog precis det här jag vill jobba med. När jag tänker efter.


I morgon (läs: i dag) ska jag vara ensam hemma i vår lägenhet för första gången i år. Smaka på den!
Då ska jag pyssla. I massor. Målarburkar, penslar och täck-sopsäckar ska fram och jag ska vara kreativ. Och ha på hög musik. Så att det skallrar i fönsterrutorna. Och så ska jag sjunga. Sjunga högt. I like it.Hur kan man ha så mycket energi så sent på kvällen? Tror att det kan bero på att jag hela dagen gått på lågenergibatterier. Och för att jag just nu lyssnar på Håkans "River en vacker dröm".

Natti!

2 kommentarer:

 1. Tack själva!

  Jag har inte heller varit speciellt produktiv den här helgen. Men det är skönt att bara vara ibland :) Sova hur länge man vill och sitta och nörda framför datorn en hel dag.

  Jag kommer inte åka till Uppsala men däremot kanske jag kommer åka till Eskilstuna för att säga hejdå till en vän som åker till Australien för plugg. Men inget är helt bestämt än och blir jag kvar i stan tycker jag absolut vi ska hänga! Jag hör av mig när det är spikat.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej :)

  Tänkte slänga in en liten kommentar här, för jag märker att jag allt oftare klickar in här och tittar, läser, inspireras och ler.

  Och en snygg hemsida ser det ut som att du får till.. :)

  Kram Emma

  SvaraRadera