2009-02-26

Trevlig scarfs!

Snacka om att vara välkommen rätt in i en ny familj med en gång. Jag har varit hos familjen Berglund kanske sju gånger nu, varav tre utan Crille. Varje gång blir jag bemött med öppna armar, kaffe och kakor. Om det inte hade varit för tvättider, plugg och nedpackning av lägenhet hade jag kunnat sitta där hela kvällen!
Genom att spendera tid med en familj såhär, har jag fått lite hemlängtan. Det är inte allt för ofta jag brukar ha det, men jag antar att den senaste tidens händelser har fått mig att inse att livet är kort, och det kan fort gå utför ibland. Därför har jag bestämt mig för att försöka åka hem över påsk. Helgen efter Riksgränsen.
Det innebär: Jobba ihjäl mig innan SMASK (både SMASK och webbredaktör), jobba ihjäl mig innan Riksgränsen (webb) och jobba ihjäl mig innan påsken (webb). Fem timmar om dagen lördag-söndag helgen innan SMASK, tio timmar innan Riksgränsen, och detsamma innan påsken. Det kan gå! Annars kan jag ju jobba hemifrån...

Nu ska jag slösurfa en stund, sen är det läggdags!
Schemat idag har rullat på bra mycket bättre än förväntat. Allt gick fort och smidigt, hoppas det blir likadant imorgon.
0800: Möte med gamla webbredaktören.
0900: Intervju med M.A.
1000: Hämta Minna och Alex.
1010: Hämta släpet hos Uffe.
1010 ->: FLYTTA.


Förresten, Anton Lozinski (kommittémedlem och sponsoransvarig i SMASK) har skaffat en blogg. Han är lite smådesperat gällande läsare, och försöker fiska lite här och var. Han fick till exempel en egen punkt på dagens SMASK-protokoll. I alla fall - läs hans blogg. Åtminstone ett inlägg...

2 kommentarer:

 1. hahaha! bra där sanna,

  gillar din sympatipromotion. Tragiskt men sant.

  Ses i skolan

  kram

  SvaraRadera
 2. Mamma Längvik2009-02-27 07:48

  Kanoners att du kommer hem till påsk! Bara boka och kom...!!!
  Men ännu viktigare: jobba inte ihjäl dej!
  <3 Kram och pp, M@ms

  SvaraRadera