2009-03-01

Inget internet, men lika glad för det är jag

Jag pratade med Bredbandsbolaget i morse när jag vaknade tre timmar innan klockan skulle ringa. (Hade då sovit i fem timmar...) De skickar avtal och installationsuppgifter i veckan. Det betyder att mer tid kommer att spenderas på skolan och mindre hemma i lägenheten.

Igår var det fest på Statt. Förfest hos Minna och David med ett jättestort gäng, blandad kompott människor. Trevligt, trevligt! Väl på Statt gick brandlarmet i början av Collision Course sista låt, det skulle utrymmas. Scary var att det typ bara var jag och Emme som hämtade våra jackor, medan hotellpersonalen i panik försökte få ut de alkoholpåverkade ungdomarna.. Brandmännen kom och blåste "faran över", vi lämnade in jackorna igen och fortsatte att festa. Träffade Crilles syster med pojkvän, sen gick jag och Minna till Adana och åt kebabtallrik till "middag". Skönt att vara i säng samma tid som resten av Piteå köade till jackorna.

Jens hörde av sig under gårdagen med ett MMS:

"Approved by Jens :)"

Tack Jens, trevligt!

Nu sitter jag hemma hos Empa, som lyssnar på Lasermannen inför tisdagens litteraturseminarie. Jag har varit på söndagsmiddag hos Berglunds + Matte. Jättetrevligt, och jag förstår mer bonnska än jag trodde!
Nu är det "bara" två veckor kvar, och i morse möttes jag av ett sms á la Crill, saying "Nu är det nedförsbacke!" Så sant, så sant.

4 kommentarer:

 1. din nya blogg e as snygg!! very stylish, me like!!

  SvaraRadera
 2. Haha, vacker bild!

  Anna hade sakert sagt till Matte att vara lite "snall" med bonnskan sa att du skulle forsta :)

  Ja, nu ar det nedforsbacke. Ar fortfarande pa railay och har det faktiskt regnat idag, nastan lite skont :)

  Ses snart!

  SvaraRadera
 3. mmmmmmm, lasermannen, han är bra sjuk den mannen men fyfan vilken bra bok det blev! vem läser den åt dig?

  Vi har fan inte hittat nå än. Nu börjar det dock lossna på ankars. mer o mer verkar dra nu så ja vaktar pitebo varje morgon.

  kram

  SvaraRadera