2009-06-01

Duktiga tjejor och Flyende Brud

Jag och Minna behöver inte göra om så mycket på vår B-uppsats. Vi fick bra konstruktiv kritik och hittade två småfel själva.
Jag mådde lite dåligt när vi opponerade på Emmelie, det känns som att vi slet ner henne i ett stort, djupt och ensamt hål. Förhoppningsvis är hon inte allt för ledsen för att orka ta tag i uppsatsen igen och låta fingrarna fylla ut sidorna.

Crille var pigg och pepp efter jobbet och ville hitta på någonting. Vi köpte ett strandtennisset på Dollarstore för 15 kronor förra veckan. Det var den bästa investeringen någonsin! Vi kommer vara hetast och bäst på Pite Havsbad i sommar! Olyckligtvis klarade vi inte av att komma ut, utan slocknade på soffan. Jag vaknade lagom till Kanal 9 klockan nio. Runaway Bride. Jag liknar tydligen Julia Roberts lite och har precis lovat att aldrig rymma från ett bröllop (där jag är bruden).

1 kommentar:

  1. Mamma Längvik2009-06-02 08:03

    Ooooohhhh! Min favvis-scen i alla filmer: bruden vid altaret, funderar bara några sekunder för länge när hon får frågan och sedan - tadaaaa - skriker hon "Nej", slänger buketten och springer ut ur kyrkan, där den verkliga kärleken väntar... gärna på en vit häst eller stor svart mc... suck!
    Men bara på film - inte i verkligenheten!

    SvaraRadera