2009-07-24

Vad hände? (OBS! Tyck-synd-om-mig-inlägg!)

Vad hände med kroppen? Jag skrev tidigare en liten uppdatering om vad som hände förra veckan. Bland annat om hur jag svimmat på jobbet.
Hej, jag var nära igår igen. (Känns som fyra dagar sedan dess!)
Små detaljer från de senaste dygnen: kunde inte äta frulle på morgonen, mådde illa förmiddagen, höll på att svimma vid lunch, ringde vårdcentralen - trodde det var någon slags magkatarr (?), Apoteket - inhandlade Pepsid Duo, hem, vila. Kände mig lite bättre, tre fulla människor kom hem, hängde med dem till "Ytan", drack massa vatten, gick in på PDOL, åt en korv, blev extremt illamående igen, såg en och en halv låt av Måns, gick hem. Hemma drack jag vätskeersättning och gick och lade mig. Crille, Nenne och Linda ramlade in vid ett, mådde SJUKT dåligt, somnade om efter två timmar. Vaknade fem, fortfarande extremt illamående (det satt i halsen), somnade om efter två timmar igen. Väckarklockan ringde kvart över sju, tack för de timmarna sömn!
Ringde PT och sjukanmälde mig. Thelin tyckte att jag absolut måste få komma till läkaren. Ringde vårdcentralen igen, tanten lyssnade inte och tyckte att jag skulle blanda min egen vätskeersättning "eftersom jag inte fått i mig så mycket vätska", jag sa att jag druckit över två liter dagen innan och en halvliter under natten. Hon sa att jag skulle dricka nyponsoppa. Väckte Crille, han gick till ICA och köpte min kur (jag har världens bästa pojkvän!). Spydde galla. Låg orörlig i några timmar. Åt lite nyponsoppa. Illamående. Crille och tjejerna gick till p-däcket. Jag såg på Vänner och tillfrisknade lite. De kom hem och åt middag. Jag åt rostade mackor. De gick på förfest. Jag såg på vänner. Halv nio cyklade jag till förfesten med en flaska vatten och en banan. Fick inte med mig någon på Veronica Maggio, cyklade ner till PDOL. Vakterna luktade suspekt på mitt vatten. Hann precis fram till första låten. Njöt! Träffade Minna, David, Sandra och Markus som dansade lite med mig. NJÖT! Om jag skulle vara lesbisk skulle Veronica porträttera mina väggar. SÅ JÄVLA BRA! Började må illa igen, vattnet var slut och hungern började tillta. Sa hej då till gänget (Markus och Sandra ska gifta sig! Markus friade till Sandra på scenen i ett av öltälten igår!), träffade Juan (Miras pojkvän), träffade Johannes och Nina, hittade de tre stollarna. Cyklade hem. Nu är jag hemma. Har precis rostat mackor. Dags att äta innan jag ska sova. Behöver mat och sömn.
Hoppas att morgondagen blir en bättre dag.

3 kommentarer:

  1. Men lilla Sanna... Usch. Jag tycker också synd om dig :( Krya på dig nu! Puss

    SvaraRadera
  2. Men Sanna, att du inte får komma till läkare, de låter ju konstigt de där :( Krya på dej puss

    SvaraRadera
  3. Krya på dig!! Kram Glenn

    SvaraRadera