2009-10-04

Sleeping to dream about you

Nu har jag lämnat Crille. Jag är så jävla (ursäkta språket) blödig. Det är tre veckor och tre dagar tills vi ses. Efter det är det nedförsbacke. Då är det inte långt kvar tills jag flyttar ner till Linköping, och det är inte lång tid mellan vi ses nästa gång. Högst två veckor. Så grymt skönt.
Men nu känns det inte alls kul.


Jag lät tårarna rulla på väg till Kallax. Crille körde och jag kunde krama hans händer medan de där salta rann nedför kinderna. Det var på nåt sätt skönt, även fast jag kände mig som världens största tönt. Tre veckor. TRE VECKOR! Det är ingenting egentligen, men det är samtidigt världens längsta.

De här dagarna som C har varit här har varit de bästa i höst. För ja, hösten har kommit hit till Piteå. Den kom över en natt och nu är löven gula eller röda. Otroligt vackert. Vädret har varit sjukt bra, sådär höstkallt medan solen har skinit och näsorna har blivit röda. Vi har kört typ 60 mil totalt under de här dagarna. Vi har varit till Kallax tre gånger, Luleå town en (samma dag som en av Kallaxdagarna), Storforsen och runt i Piteå. Underbart mysigt. Vi har ätit otroligt god mat och kramats, kramats, kramats.


Jag vill spola tillbaka tiden några timmar.
Sleeping to dream about you
I’m so damn tired of having to live without you

1 kommentar: