2009-11-18

Pluggeliplugg

Jag ligger före i min planering. Igår gjorde jag en att-göra-lista för att se allt jag ska göra tills jag åker till Linköping nästa torsdag. Bockade av ett flertal punkter av de sju sakerna redan under gårdagsförmiddagen, vilket lugnade mig.
Vi ska göra en intervju i Medieteori och metod 3. Som om vi inte gjort det förut. Tänkte klämma in den under torsdag-fredag för att hinna skriva allt innan måndag då det är deadline. Ringde kvinnan idag och det visade sig att idag var enda dagen hon kunde, då hon låg hemma och var sjuk. Stackarn ställde upp på en telefonintervju och nu har jag skrivit hälften av den uppgiften. Har "bara" att transkribera den kvar, men det behöver bara vara två sidor. Hon jobbar bra när hon är trött...

Nu måste jag laga middag innan Emme kommer hit. Vi ska gå på en promenad, gå till ICA och handla, för att därefter slå oss ner i drömsoffan och se Bonde och Grey's. Drömsoffan ska nog snart hämtas tillsammans sängen, tydligen är de sålda men jag har inte hört nåt från köparen än. Jag ska sova på Minnas madrass fram till jul. Vännen som alltid ställer upp.

1 kommentar:

  1. You know it babe!
    Hur lyckades du spela in en telefonare? Går det att göra från mobilen? Puss

    SvaraRadera