2010-01-17

Träning och kakor - går det ihop?

Nu börjar vi så smått bli heeelt klara med lägenheten. Visst, småpill kommer det alltid att finnas, men för tillfället har vi endast två saker kvar att pricka av vår tidigare milslånga att-göra-lista:
* Gardiner i vardagsrummet.
* Lackhyllor vid skrivborden.

Imorgon bitti kommer målaren förbi och spacklar för några fula hål vid skrivborden, och ska fortsätta på tisdag med omtapetsering. Sen kan vi sätta upp hyllorna. Till helgen, eller någon gång i veckan, åker nya symaskinen fram och då kan vi bocka för sista raden på listan. Skönt!

I övrigt har jag börjat träna på Nautilus/Actic (de byter snart namn). I torsdags körde jag bodystep och idag visade Crille mig runt i gymmet. Första gången jag gymmade sedan Nenne tog med mig till Friskis i Kungsbacka - ett antal år sedan. Det var.. helt okej faktiskt. Skulle kunna göra det igen, om passen är fulla.
Imorgon är det Dance!

Imorgon är det även första dagen på praktiken. Det känns inte jätteroligt, men det är bara att härda ut. Någon slags lärdom kommer det ju med all säkerhet ur det här!

Igår hade jag bakdag och spenderade ett flertal timmar i kökets vrå, som den husmor jag är, med att tillverka diverse godsaker. Morotskaka, Snickerskaka och Lisas kompis mumsiga bröd. Sitter med kakorna och en kopp chaité framför datorn just nu.

Igår kväll såg vi Snabba Cash på bion och satt med popcornkrigsavstånd till Crilles klasskompis Johan och hans tös. Innan bion gick vi förbi Hemköp och köpte godis och träffade ingen mindre än Bengan Larsson från PT. Hans dotter pluggar här i Linköping. Skönaste var när vi sa adjö och han avslutade med "vi ses väl till sommaren, var det inte så?" Han minns mig!

Nu: Skriva VFL-PM.
Ikväll: Köping och Falk. Anar att samma gäller för herr Andersson och fru Berglund hemma på Djupviken.

1 kommentar:

  1. Det är ju det jag alltid har sagt, du lämnar djupa avtryck efter dig min underbaring.
    ex jag kommer ihåg när vi tränade fotboll på tomten och du stämplade mig........
    PÖÖS Papps.

    SvaraRadera