2010-04-24

ELINpiaden.

Linn, aka "Starke Adolf", var med och anordnade den årliga Elinpiaden på universitetet (Elin = deras sektion för utbildningen). Jag lyckades inte att fånga henne på bild, snygg som hon var (hon hade tränat och knaprat piller - eller strumpor - så armarna spräckte nästan hennes body), men jag fångade några andra roliga människor.

Ibland önskar jag att jag valt att studera vid ett större universitet än institutionen i Piteå - det händer så sjukt mycket mer här.. Och folk går in för att ha riktigt jävla roligt hela tiden. Inte som i Piteå, där det är ett 20-tal studenter av 800 som tar tag i saker och ting. Vi har kul, men skulle haft ännu roligare om andra också tog tag i grejer. Ett festeri hade varit på sin plats kanske?
Det konstiga är att musiker och mediefolk egentligen borde vara galet kreativa, så att det sprutar kreativitet ur öronen på folk. Men det märks liksom inte av på skolan?

Jaja, nog sluttjatat om det. Nu ska jag redigera bilder till mitt älskade (?) C-arbete innan det blir bio ikväll (Clash of the titans i 3D!). Tänkte gått på Åtvidaberg - IFK Göteborg egentligen, men biljetten till Åtvid kostade 140 kr tur-och-retur, och ståplatsen 150. Inte så värt kanske?

Bjussar på några bilder från dagen:
2 kommentarer:

  1. Starke Adolf2010-04-24 17:54

    Haha!! Så sjukt bra lag! :) Kul att du tittade förbi:)
    puss puss

    SvaraRadera
  2. Du är underbar och jag älskar dig!

    SvaraRadera