2010-04-23

Uppe med tuppen!

Klockan 06.45 är det gymmet på Actic som gäller för min del. Ska även passa på att fotografera (kanske är mer därför som jag är där då) fredagsmorgonpassetdeltagare - de som vill vara med - och frukostbuffén.

Crille märker ingenting. Han ligger kvar i en sjukt bekväm ställning med ena armen lodrätt över min sida. Det är på den som jag har legat hela natten. En stor del av mig längtar tillbaka till den armen och några timmar till sömn, men icke!

Efter träningen är det hem och göra i ordning mig och vidare ut på ett uppdrag åt Linköpings-Posten. Därefter ska jag träffa ett (avdankat?) squashproffs - Fredrik Johnson. Världens piggaste och övertrevligaste människa? Det blir säkert uppfriskande, men svårt att anteckna allt han säger när hans mun går i 180 knyck.

Däremellan ska jag hinna ringa några samtal. När allt är avbockat är klockan tolv. Då ska jag skriva i fem timmar och sen är det fredagsmys. Lyxar till det med att äta sushi på Wasabi i kväll, men först är det:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WORK WORK!

2 kommentarer:

  1. Heja Sanna du är bäst, bättre än en sjukt pigg häst.

    Haha hur fasen gick dom där ramsorna egentligen??
    Puss iallafall, och du är bäst.

    SvaraRadera
  2. Du är ta mig fan inte klok. Jag får magsår bara av att läsa din blogg. Haha! Jag tror att du skulle behöva ta ett sabbatsår när du lämnat in ditt c-arbete :) Men det kommer väl knappast hända va? Go girl! Puss puss

    SvaraRadera