2010-06-01

Högsta knycket - sista rycket! Go Go Go!

I helgen var det myskalas och festligheter i Umeå hos Anna på Brännbollsyran. Vi såg brännboll i en timme och festade i 16... Anyway. Det var nödvändigt att jag åkte dit för att träffa C, maaan how I love that guy!

Det är lite konstigt hur snabbt jag vänjer mig vid att ha honom vid min sida, hur galet stor separationsångest jag får när det är dags att lämna honom (om så bara för tre dagar) och hur långsamt det går att vänja mig vid att inte ha honom här jämt. Tur att det är slut på långdistans!

Nu har jag precis skickat en offert till kommunen på vad min bok kan komma att kosta. Förhoppningsvis blir det inga större förhandlingar, men man vet aldrig. Förhoppningsvis vill de ha den som den är.

Dags att hoppa på biken ner till city i det fina vädret. Bolaget ska besökas inför kvällens festligheter (nu igen?!) - klassfest hos Ulrika och Patrik i Öjebyns vackra kyrkstad. Denna veckan ska jag även:
- Presentera min praktik
- Presentera mitt C-arbete
- Gå på middag som skolan anordnar
- Ta examen.


Igår när Emme sa att vi var avgångsklass 2010 slog det mig. Nu är det slut. Jag har inte riktigt förstått det, även om jag har pratat mycket om det och räknat ner dagarna. Men herregud, vi är faktiskt avgångsklass 2010.

2010 som i "om två dagar".

2010. Året då jag blev vuxen på riktigt.

1 kommentar:

  1. Man blir aldrig vuxen Säni ;) Eller, hehe, iaf inte jag! :)

    SvaraRadera