2010-06-03

Show Up och sista skolavslutningen

Igår var det Show Up i Black Boxen där jag, tillsammans med 8 andra superduktiga studenter, presenterade våra examensarbeten. Isabelle Palo, journalistetta, var bland andra där och inspirerades och skrev fina ord om min bok i sin PT-blogg. Och GRATTIS till Evelina som förtjänade stipendiet väl!

Idag är det skolavslutning. Min sista någonsin (som handlar om mig, jag kommer ju självklart delta i kusinernas studenter och mina egna barns avslutningar). Pirrigt, ledsamt och glatt kan jag beskriva det. Jag menar, tre år försvann så sjukt fort och det här är det absolut sista jag gör på Institutionen för musik och medier. Tre år med underbara klasskompisar och andra vänner som betyder sjukt mycket för mig. Nu är det dags att ta oss utanför universitetets skyddande väggar och splittras åt olika håll. Men samtidigt känns det som att tiden är inne för att verkligen komma ut i verkligheten. Jag ska jobba i 42 år till innan det är dags att dra sig tillbaka. Just nu känns det länge, men jag kan bara ana att det kommer att gå lika fort...

Gott folk, det är dags att leva i nuet. Jag ska njuta av avslutningen och sista dagen i skolan. Gör det du med!

Ett liitet liitet axplock av vad jag varit med om under de här tre åren på Institutionen för musik och medier:


1 kommentar:

  1. Fan vad fint! Fast jag tror inte att 42 år går lika fort som de här tre har gjort, så du kan nog vara lugn. Grattis till dig hjärtat, och grattis till mig =)
    För övrigt är det fint att det regnar i Piteå idag. Det är som att stan säger att "nu har jag gett er allt fint jag kan ge, men nu är det dags att åka".
    Puss

    SvaraRadera