2009-04-07

Mycket på gång..

Mamma... Pappa... Det har hänt en del sedan sist...

Nej, skämt å sido. Detta är lilla Eira, en liten och lugn (under stunden på kåren i alla fall) klump på ett halvår. Hon är mysig. Återigen ett stort GRATTIS till Lisa och Magnus som har fördelat sina gener väl.

Ena dagen i Riksgränsen, andra i Piteå och imorgon åker jag till Kungsbacka, hem-hem. Det blir underbart att träffa släkt, vänner och framför allt familj.
Allt är packat, och det är förvånansvärt lite grejer i min väska. Än så länge. Man tycker att när man är en världsvan resenär borde man ha lärt sig att packa vid det här laget. Men nej. Det slipper alltid ner någonting extra som är "bra att ha, utifall att..."

Ikväll firades jag av Drömfamiljen. God mat, gott sällskap och jag fick till och med en present i form av badgrejer. Crille blev lika glad som jag och ville genast testa badkulor och -rosor. Jag var tvungen att prata lite allvar med honom en stund för att få honom att lugna ner sig. 24 i passet - 4 i sinnet. Förvånar mig inte om cellofanet är sönderrivet och allt är använt när jag återvänder på måndag.

3 kommentarer:

 1. Mamma Längvik2009-04-08 07:33

  Wohoooo....! "Mormor Längvik" - det vore något det... om ett par år, kanske... hehe...
  Allvarligt talat - se till att få med dej Crille "hem-hem". Om inte annat för att han ska hålla tassarna borta från cellofanet!
  <3, M@ms

  SvaraRadera
 2. Nuuu bliir jaaag liite oroolliig!
  Får jag ingen hjälp att vaxa båten!!!!
  PAPPS!

  SvaraRadera
 3. hahahaha killar är söta =)
  Och Eira oxå. Puss ses sen

  SvaraRadera