2009-09-04

Piteå-fritt i helgen..

Fast kanske inte helt och hållet ändå, ska ju träffa Pitekillen som får mina nerver att hoppa ur skinnet. Som får fjärilarna i magen att flaxa extra fort. Som får hjärtat att pumpa lite snabbare...

PT-Tobbe ringde igår och undrade om jag kunde ta kvällspasset. Fick dirigera om lite bland mina kvällsplaner (strök dem med andra ord..) och kom till jobbet 14.15. Det visade sig att jag skulle ta över efter Gunnar - webbansvarig. Det visade sig även att jag var den enda reportern på plats under kvällen, så om det skulle hända någonting stort var jag den enda som kunde åka. Kände mig lite lugnare när Sofia kom in genom dörren och skulle kvällsfota. Som tur var hände ingenting speciellt. Jag och Sofia åkte på ett litet jobb om Hemslöjdens dag, jag uppdaterade webben med notiser och ringde slutligen polisen. Hemma strax innan halv tolv och pratade med Crille till halv ett.. Ganska skön kväll, och pengar är ju alltid välkommet!

Jag har uppdaterat min hemsida med lite bilder, både från Stockholm och Grekland. Gå gärna in och kolla. Har även lagt ut en del av bilderna på Facebook och här kommer en sneak peak:


Färgerna blir jättedassiga, vet inte varför..


Såhär ska vi göra när jag flyttat ner till Linköping. Jättesimpelt (glas och ljusslingor) och skitsnyggt!


Skiathos hamn.


En målare i Stockholm.


Viggo och Håkan.


Viggo och Augustin.Det finns ingen finare.


Eller jo, kanske..


2 kommentarer:

  1. Mamma Längvik2009-09-04 17:50

    Underbara bilder!! Ska gå in och titta på fler när jag kommer hem ikväll...
    Puss puss

    SvaraRadera
  2. Finfina bilder! Greklanmd ser superhärligt ut! Var du till MammaMia-kyrkan? :)

    SvaraRadera