2009-10-08

Vi har blivit med...

LÄGENHET!!
I måndags ringde jag 17 olika hyresvärdar runt om i Linköping som inte har en hemsida. När dagen var slut hade jag hittat fyra lediga lägenheter.
En fräsch 2:a med perfekt läge, en 3:a med kasst läge, en 2:a med bättre läge än 3:an, och en 3:a med bra läge men inflyttning i november.

Igår var Crille och kollade på vår favorit bland dessa, och i början av min Sceniska beredskap (ny kvällskurs) fick jag ett sms:
"Vi tar den!"

Fick se bilder på den och förklarat hur den såg ut (efter många om och men fick jag kläm på det..) och den kommer bli grym!

Alltså: En 2:a på 78 kvadrat. STORT vardagsrum. Större kök än mitt. Lagom stort sovrum. Garderober i ek. Bra badrum (utan badkar - synd!). TVÅ balkonger. Många fönster. Ljusa väggar (måste måla om listerna bara - de är mörkt bruna, både mot taket och golvet...). Lugnt område. Kort promenad över en bro så är man inne i centrum.

Kan det bli bättre?
Stackars Crille måste köpa en ny cykel bara, eftersom han kommer att cykla nästan en mil fram och tillbaka till skolan... Det är stort i Linkan!

Hyresvärden ska skicka upp kontraktet snarast och sen kan jag pusta ut.
Linköping - here I come (om mindre än tre månader..)!

1 kommentar:

  1. Mamma Längvik2009-10-09 17:34

    GRATTIS! Då får vi plats när vi hälsar på...!!?! Kr@m kr@m

    SvaraRadera