2010-04-29

Kravallbruttan!

Jag har gått och blivit värsta kravallbruttan har vi just konstaterat här hemma. Diskussionen går om jag ska låna, alternativt köpa, alternativt tillverka en egen overall till alla kravaller som jag ska gå på.

Två på en vecka, från och med imorgon. Då är det Akut-kravall som läkarna anordnar och förfesten blir med läkare.
Nästa fredag är det UK - Utekravall med Linn och hennes vänner, och Crille och hans vänner. Det blir klockers, och jag är sjukt pepp på nästa vecka!

Happy Valborg allihop, eller nåt..

I övrigt har jag en sån där jobbig träningsvärk som inte känns förutom när jag gör någonting drastiskt. Som att höja händerna över huvudet. Till råga på allt körde jag ett gympass med Christobal tidigare ikväll, och nu har mina biceps dragits ihop till små skruttar.

Who cares in a hundred years from now, som Jose Gonzalez skulle sjungit. Lyssna på honom! I övrigt är jag jätteledsen för att mitt Spotify Premium försvunnit idag. Gud så mycket reklam det är på det vanliga! Galet!

Jag hittade ingen bild på mig i Chriss overall, men hittade en på honom. Föreställ er en lite kortare, lite tjockare, lite brunettigare Sanna i denna fräsiga overallen, så får ni se en äkta kravallbrutta:

1 kommentar:

  1. Sanna, du får gå i cape. Varför ta seden dit man kommer när man kan intreoducera nya idéer;)

    SvaraRadera