2010-04-18

Myshelg!

Familjen Berglund/Andersson dundrade in på parkeringsplatsen halv sju i fredags morgon (de hade då bilat hela natten från Piteå). Efter lite frukost gick de och la sig, inklusive Crille, medan jag jobbade C-arbete. Vid lunchtid vaknade hela bunten och vi gick ner på stan för att äta lunch i solen på Stora Torget, strosa omkring i affärer och ha det allmänt trevligt. Jag fick med mig ett par leggins, en kjol och ett par nya träningsbyxor från H&M, utan att betala ett jota (presentkort från kusin My, kusin Mys Janne och morbror Anders). Jag och Crille lånade bilen och STORHANDLADE för galna summor. Lagade tvårätters (kyckling wraps och polkaefterrätt - sjukt gott) som vi intog med vin/öl framför Så ska det låta.
Lång och intensiv, men mycket trevlig, dag!

Igår vaknade jag upp supertrött efter en natt på krigsfältet - det är svårt att sova i en 90-säng med C när man är van vid 160..
Vi sjöng för Anna som fyllde 22, åt frukost, gjorde oss i ordning, lämnade tillbaka skärmen på Netonnet, åkte till stan och kollade in domkyrkan + middagsställe och bokade bord på Platå, åkte förbi Cs gamla hang-around-place Flamman, vidare till universitetsområdet (där de har massa hästar!!!) och därefter till Gamla Linköping. Fikade på Dahlbergs och visade Cloettas Chokladbod. Åkte till Tornby och gick i affärer, tog en korv på IKEA och gick i affärer lite till. Hem för att vila, gjorde oss i ordning, skålade i Wild Strawberry-bubbel och gick till Platå. Där drack vi gott vin, åt godaste vitlöksbröden och oxfilé-plankstek med pestodushesse och grillade grönsaker. Supergott!

Idag blir det lite slappare, men vi ska gå till Bosses och äta glass lite senare. Nu: frulle!

1 kommentar:

  1. Mamma Längvik2010-04-19 21:32

    Låter som en riktig dröööömhelg!

    SvaraRadera